Skip to main content

Balkan Charity Nail Maraton

Autor 31 decembra, 202025 septembra, 2022Humanizam i renesansa, Novosti

I za kraj godine – još malo akcija

Brojimo sitno do kraja 2020.-te i nekako primećujem da svi jedva čekaju da prođe, da je isprate… Da magično pređe preko tog ponoćnog praga, nestane u vremenskom vrtlogu i ustupi mesto nekoj Novoj Godini.

Sada, za kraj, kada sumiram ovu godinu rekla bih da je bila izuzetno Uticajna. Promenila je i preokrenula ceo svet. Neko je u toj turbulenciji izgubio tlo pod nogama, a neko se upravo dočekao na noge…

Za mene je ova godina bila puna lekcija i izazova. Navela me je da vidim od čega sam sazdana i da mnoge teorije o ličnom razvoju testiram u praksi… Zadovoljna sam sa ishodom.

Ovu godinu su takođe obeležile i mnoge humanitarne akcije. U septembru smo imali akciju #HumanitarnaTezga koja ne bi bila uspešna bez enormne upornosti @mater_sh_chubure i sada, za kraj godine želim da se pohvalim sa još jednim projektom (i ujedno da objasnim gde sam nestala…).

#BalkanCharityNailMaraton je humanitarna akcija, u organizaciji @nailpro_croatia_serbia , koja okuplja 50 najboljih nail edukatora sa Balkana. Svako od njih je uradio video edukaciju i one su sada dostupne na sajtu nailproserbia.com.

Novac od maratona će biti raspoređen u humanitarne svrhe Udruženjima u Srbiji i Hrvatskoj. Deo sredstava već je preusmeren za pomoć žrtvama zemljotresa u Hrvatskoj.

Ovaj projekat je za mene lično predstavljao ogroman izazov jer je zahtevao da u rekordnom roku napravim e-Learning sajt i obradim 50 video edukacija… Posle dana i noći “kliktanja” i “renderovanja” mogu sa ponosom da predstavim ovu eLearning platformu i da vas pozovem da istražite neverovatan svet Nail-arta i vidite na koji nivo su to ovi profesionalci podigli.

Takodje mogu i mirno da obmotam ovu godinu sa još jednim uspešnim projektom.

Vama za kraj godine poručujem da prihvatite lekcije koje nas je ova godina učila. Da se ne zaluđujete mišlju da će se problemi sami od sebe rešiti, nego da smelo radite na njihovom rešenju. Nova Godina vam nudi 365 novih mogućnosti. Iskoristite ih mudro…

Loading