Katarina Palunčić Jovanović

Tvrdim da ovo zanimanje donosi mnogo više od obične zarade onima koji su spremni da rade na sebi.

Moje ime je Katarina Palunčić Jovanović i ja sam Master Edukator u Nail modeliranju.

Želja mi je da na sve svoje učenike prenesem znanje i iskustvo koje sam stekla kao redovni predavač na Akademiji Atelier LK. Danas, a danas, u saradnji sa Bluesky, držim brojne radionice i edukacije, u regionu i šire, koje su akreditovane ISO standardima.

Ova profesija pruža mnogo mogućnosti za lični i profesionalni razvoj, kao i priliku za rad od kuće ili mogućnost da samai organizuješ svoje radno vreme. Na mojim programima obuke ćeš se upoznati sa materijalima za rad, steći osnovna i napredna znanja u oblasti modeliranja noktiju i dobiti savete za dalji samostalni razvoj.

Majka sam jedne tinejdžerke i divnog dečačića, pa i sama znam koliki je izazov držati korak sa majčinstvom i karijerom. Zato sam i ovde, da podelim sa tobom iskustva, znanja, da pomognem onima koji tek prave prve korake u osamostaljivanju u “nail” industriji.

Kao jedan od direktora Nailpro Croatia i Nailpro Serbia, međunarodni edukator i nail majstor koji je svoj rad pokazao u mnogim marketinškim kampanjama i modnim editorijalima, mogu da tvrdim da ovo zanimanje donosi mnogo više od obične zarade onima koji su spremni da rade na sebi, a ja ću ti rado pružiti podršku.

Možeš me kontaktirati ako ti treba:

  • Savet oko obuka
  • Savet oko materijala
  • Online i uživo edukacije
  • Jedan na jedan obuke i konsultacije
U galeriji možeš videti neke od mojih radova i obuka. Linkovi ispod će te odvesti na moj Instragram i Facebook profil i na moj sajt, gde možeš da pratiš najave obuka i buduće webinare. Za sve “chemajke” spremam posebne programe i bićeš o svemu tome obavešteš na “CHEMAJKA” ili na mom sajtu.