Mira Mladenović

Ja sam Mirjana Mladenović iz Novog Sada, imam 66 godina, trenutno sam u penziji. Većinu radnog veka provela sam radeći komercijalne poslove. Odlaskom u penziju posvetila sam se izradi kolača Bečki išler.

Moj hobi je planinarenje i joga a takođe, veliki sam obožavalac slikovne i drugih umetnosti te se trudim da što češće posećujem izložbe. Želim da napravim umetničko-edukativnu radionicu za izradu kolača Bečki išler.

Bavim se izradom neodoljivog svečanog kolača Bečki išler. 90.-ih godina prošlog veka naš predak doneo je recept za ovaj kolač. Prvi put je poslužen 1832. caru Ferdinandu i carici Sisi u poznatoj bečkoj poslastičarnici a u Srbiji, u Sremskim Karlovcima.

Osnovni sastojci kolača su brašno, puter, orasi, pekmez od kajsija, koji se posebno kuva za ovaj kolač, i čokolada. Ostalo je porodična tajna, koja razlikuje ovaj kolač od svih drugih, sličnih, koji ste probali.

Nešto više o proizvodu:

  • Bečki išler se pakuje u luksizne kutije koje su specijalno rađene za ovaj kolač. Po želji kupca, mogu se lično dekorisati i ispisati.
  • Ukoliko kolač ne kupujete kao poklon, za svoju dušu možete naručiti i u ambalaži za jednokratnu upotrebu.
  • Cena jednog komada sa standardnom šarom je 67 dinara.
  • Kolač može biti i sa logom vaše firme, inicijalima, slikana minijatura ručno na kolaču…
  • U zavisnosti od vaših želja, cena se formira po dogovoru.

Vlasnica sam poljoprivrednog dobra, imam svoj namenski račun gde firme i pojedinci mogu uplatiti račun za moj proizvod.

U galeriji možete videti neke od mojih radova a za više informacija slobodno posetite moje Facebook i Instagram profile, klikom na ikonicu ili me kontaktirajte direktno telefonom ili poštom.

060-450-25-50