Skip to main content

Sanja Vučić

Sebe sam uvek doživljavala kao umetnika koji traga za načinima da se izrazi.

Sa 6 godina sam počela da pišem poeziju, sa 14 sam pisala za lokalne novine a sa 18 sam počela da pravim knjige i sajtove. Imam privilegiju da pripadam generaciji koja je odrasla uz internet i u njemu već 20 godina nalazim svoje profesionalno uporište i kreativno stanište. Tokom 15 godina karijere sam radila razne poslove – od grafičkog dizajnera u agenciji do IT konsultanta i developera u velikim kompanijama, preko umetničkog eksperimentisanja u VJ-ingu.

Oduvek sam bila ljubitelj prirode i “samo-održivog” života. Sebe sam oblikovala u pravcu da postanem “frilenser”, da sama upravljam svojim vremenom i da napravim sebi dovoljno prostora za život i majčinstvo. Otkako sam postala majka počela sam sve veći značaj da pridajem malim biznisima, “hendmejderima” i svim neotkrivenim talentima koji sa ljubavlju kreiraju. Poželela sam da podržim takve stvaraoce i nastao je Alhemitzar Studio – umetnički web studio koji se bavi pretvaranjem “običnog biznisa u zlato”.

Zadnjih 10 godina sam učestvovala u razvoju mnogih malih brendova (koji sada više i nisu tako mali), posao sam razvijala od kuće, uz majčinstvo, uz vođenje domaćinstva… Stvorila sam uslove da radim na sebi i sa svojom porodicom. Stvorila sam uslove da volim to što radim, da imam sjajan tim sa kojim radim i da mi je svaki projekat izazov i uživanje. Razvijala sam veštine u grafičkom dizajnu, web dizajnu, online trgovini, video produkciji i animaciji, muzici, herbalizmu, fitoterapijama, prirodnoj kozmetici, baštovanstvu, ekologiji i mnogim drugim “uradi-sam” veštinama…

Mrežu sam osnovala sa željom da podržim majke u njihovom stvaralaštvu. Da im savetima, znanjem i veštinama pomognem da izgrade svoju karijeru od kuće i uhvate tempo sa majčinstvom, ali i da razmenim sa njima iskustva, da se povežemo.

Šta možeš da očekuješ od mene:

 • Konsultacije na temu razvoja na internetu
 • Savete kako da unaprediš svoj postojeći sajt
 • Ideje za brendiranje
 • Ideje za marketing i razvoj brenda
 • Obuke u različitim IT oblastima
 • Poštene uslove za saradnju
 • Savete o upotrebi lekovitog bilja
 • Podršku u raznim radnim i humanitarnim akcijama
Ako želiš da mi postaviš pitanje, slobodno se posluži kontakt formularom, za praćenje mog bloga skroluj još niže, a za više detalja o mom radu možeš se poslužiti linkovima ka Instagramu i Alhemitzar Studiju – gde možeš videti galeriju mojih radova i projekata.

  Ime i prezime
  eMail adresa
  Šta želiš da me pitaš:
  Pre nego što pošalješ poruku, molim te da uneseš tačan odgovor i time potvrdiš da nisi bot 🙂