Tijana Medić

Ćao, zaista mi je drago što si tu!

Da se predstavim – ja sam Tijana Medić, 33-godišnja večita tinejdžerka, borac za pravdu, empata sa velikim srcem, optimista do srži, zaljubljenik u digitalni marketing i copywriting, prirodnu medicinu i još puno toga. Mama sam jedne devojčice i supruga jednog (pravog) muškarca, i te dve uloge su mi donele najveće zadovoljstvo u životu.

Završila sam Visoku turističku školu, ali nisam radila u struci. Moj put do menadžerke za digitalni marketing počeo je od postavljanja postova na Facebook-u i pisanje newslettera za jedan modni brend, u međuvremenu sam bila vlasnica male prodavnice čajeva u Zemunu (to je ta ljubav prema prirodnoj medicini) ali sam je zatvorila zbog sticaja raznih okolnosti.

Pauzu u poslu sam napravila dok ćerka nije napunila godinu dana, a onda shvatila da zaista volim online marketing. Upisala kurs PPC (pay-per-click ili plati-po-kliku) marketinga u školi „Obuke i kursevi“, nakon čega sam dobila posao u američkoj marketing agenciji „Will Marlow“. Tamo sam radila 6 meseci, međutim radno vreme se nije uklapalo u moje potrebe da provodim vreme sa porodicom, tako da sam dala otkaz.

Sada radim za jednu mladu marketinšku agenciju i usavršavam svoje znanje. Volim da učim, informacije prikupljam kao horderi, volim da kreiram i uživam da pomažem ljudima da ostvare svoj cilj.

Možeš me kontaktirati ako ti treba:

 • Reklamiranje na Google i Facebook-u
 • Pisanje bloga i postova
 • Vođenje društvenih mreža
Ako želiš da mi postaviš pitanje, slobodno se posluži kontakt formularom, za praćenje mog bloga skroluj još niže, a za više detalja o mom radu možeš se poslužiti linkovima ka Instagramu i  Facebook-u – gde možeš videti moj rad u praksi.

  Ime i prezime
  eMail adresa
  Šta želiš da me pitaš:
  Pre nego što pošalješ poruku, molim te da uneseš tačan odgovor i time potvrdiš da nisi bot 🙂