Skip to main content

Zdravo i dobrodošla u

školu za mame

ili skraćeno 'CHEŠKO'

‘CHEŠKO’ je svoj simboličan naziv dobio zato što su lekcije namenjene da adresiraju one teme koje izazivaju da se valjano počešete po glavi.

Kako da započnem svoj posao?

Kako da iskoristim internet alate?

Kako da imam svoj sajt, online prodavnicu, blog ili kurseve

a da to vodim sama?…

Odakle početi? Koliko to sve košta?

Ovo su neka od najčešće postavljenih pitanja sa kojima sam se sretala tokom svog razvoja i tokom rada sa ženama, u cilju njihovog (i zajedničkog) razvoja.

To me je inspirisalo da, odgovore i rešenja koja sam nalazila, sortiram i formulišem kroz video lekcije i da vas korak po korak sprovedem kroz “špansko selo” internet poslovanja.

CHEŠKO sa lekcijama kreće od samog početka. Nije potrebno da imate bilo kakvo IT ili programersko znanje. Dovoljno je da imate računar, da umete da se snalazite u osnovnom okruženju, da imate ideju i da imate volju da je realizujete.

Ne mogu vam obećati da će biti lako, ali mogu da obećam da će biti vredno!

U početku će možda delovati zastrašujuće, mnogo novih pojmova… Ali verujte mi, veoma brzo ćete ‘ući u štos’ i shvatiti da rad sa sajtovima ume da bude i zabavan i profitabilan (posebno ako kao saveznika imate provereni WordPress i Chemajku koja zna prečice).

I kada jednom postavite stvari na stabilne temelje, možete da se prepustite svom stvaralaštvu i podelite umeće sa 4,6 milijardi korisnika interneta.

Za više informacija – prati strelicu.

Prva radna grupa je popunjena, ali to ne znači da si zakasnila!

Kako je broj mesta u prvoj grupi ograničen, rok za prijave je bio 18. Februar 2022. godine, i sa tim datumom su prijave zaključene.

Prva grupa će dobiti pristup zaključanom delu sajta gde se nalaze snimljene video lekcije, u kojima vas korak po korak vodim do konačnog rešenja sajta.

Pored video lekcija, grupa će dobiti i moju podršku kroz Zoom radionice, na kojima ćemo analizirati projekte (sajtove) polaznika i učiti kako da opšta pravila prilagodimo pojedincima.

Sa prvom (eksperimentalnom) grupom ću raditi 30 do 40 dana (zavisno od potrebe grupe) i nakon povratnih informacija i prilagođavanja lekcija, vrata škole otvaram svim polaznicima.
Preduslovi za pohađanje škole (bilo da si sada u radnoj grupi ili ćeš biti u budućim) su da imaš:

  • Ideju koju želiš da plasiraš na internet
    (prodaju proizvoda, usluga ili prezentaciju delatnosti…)
  • Alate za rad
    (računar, internet konekcija, audio ‘oprema’ )
  • Materijale za rad
    (tekst, slike, video)
Na sajtu chemajka.com kao i na Instagram profilu @chemajka možeš pratiti novosti o projektima koji se sprovode pod okriljem CHEMAJKE.

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja ili sugestije, slobodno mi piši na mail chemajka@gmail.com