Skip to main content

Mame nisu same

Autor 9 maja, 201925 septembra, 2022Novosti, Sanja Vučić

Drage Majke,

Dobrodošle na ‘CHEMAJKA’ mrežu!

Cilj ove mreže je da se na prvom mestu povežemo i ‘stavimo na sto’ svoje veštine, znanja i izazove, ne bi li jedna drugoj pomogle u ličnom i profesionalnom razvoju.

Izazovi sa kojima se suočavamo svakodnevno su veliki. A vrlo često i preveliki da bi se sa njima nosile same. Sve mi iza sebe imamo neprospavane noći, strahove koji šapuću iz mraka, nesigurnosti…

Sve mi, na kraju dana, želimo ono što je najbolje za našu decu
zdravu i srećnu budućnost.

Ono što, na prvom mestu, želim svojoj deci je da im budem posvećena majka, da im budem učitelj, vodilja… Da budem tu za njih – dostupna, zdrava, zadovoljna. I da budem tu za njih sada, kada sam im potrebna. Da bih to postigla, potreban mi je posao sa fleksibilnim radnim vremenom ili neki ‘posao od kuće’.

Mi žene smo poznate po veoma širokoj lepezi veština. Pa zašto je onda ne bismo koristile? Zašto ne bismo iskoristile sve naše zanate, ideje, talente… da obezbedimo svoje mesto uz decu i porodicu?

Ideja osnivanja Udruženja i ove mreže jeste upravo to da se omogući majkama da stvaraju i zarađuju od kuće ili sa radnim vremenom koje same kontrolišu.

Internet i informacione tehnologije danas pružaju neograničene mogućnosti u komunikaciji, trgovini i razmeni. Pitanje je samo koje blago krijete u sebi i kako možemo da ga prezentujemo svetu.

Bilo da šijete, heklate, vezete, pravite nakit i ukrase.. Bilo da ste ekonomista, administrator, prevodilac, pisac ili edukator… Vaše mesto na mreži postoji.

Zato se slobodno javite, pišite, šta je to što želite ili umete da radite, pa ćemo zajedno naći rešenje i način kako da iskoristimo mrežu za to što želite.

Zapamtite – Niste same!

Loading