Skip to main content

Mesec i Zec kristalni nakit

Autor 22 maja, 202025 septembra, 2022Novosti

Kada sam tek zagazila u Instagram vode, Mesec i Zec je bio jedan od profila kojima sam se izuzetno divila. Odlazila sam da prelistavam postove koji su me vraćali u svet bajki, mitova i magije. Divila sam se ženi koja tako lepo piše, stvara i koja je uspela da sačuva u sebi bogatstvo dečije mašte.

Ne mogu opisati kolika je bila moja sreća kada sam i lično upoznala Teodoru, a tek kada se među nama dogodio Klik! (A kada kažem ‘klik’ mislim na to kako je veoma brzo pao dogovor da joj kreiram virtuelni prostor).

… Upoznajte Teodoru – ženu, majku, glumicu, umetnicu i kreatorku brenda @mesec_i_zec.

Posle desetine i stotine sati kliktanja brend Mesec i Zec je dobio svoje mesto pod webom (www.mesecizec.com).
Danas na ovom sajtu možete videti Teodorine rukotvorine, možete se upoznati sa kristalima i možete poručiti kristalni nakit online.

Platforma će se dalje razvijati u okviru #CHEMAJKA projekata, spremamo još novina a ovo je samo prvi korak…

Zahvalna sam Teodori što mi je u potpunosti prepustila ‘mašti na volju’ (kada je sajt u pitanju) i hvala našim porodicama koje su nas podržale u radu, čak i kada je delovalo da nikuda ne stižemo.

Ovo je ujedno i jedan lep primer kako možemo jedni drugima da pomognemo i ovako zamišljam dalje umrežavanje sa ‘chemajkama‘.

Pratite Teodoru i razvoj njene bajke na @mesec_i_zec i www.mesecizec.com a ovde mi se možete obratiti ako vam je potrebna pomoć, savet ili podrška za razvoj na webu i za razvoj u pravcu ‘sam svoj gazda’. Ovo se prvenstveno odnosi na Majke jer nam je cilj da što više Majki ima uslova da budu MAJKE a da pored toga imaju i svoj biznis koji razvijaju.

Dobrodošle ste! Ima nas (da znate 😊) Budite mi dobro, čuvajte se, volite se i stvarajte… Negujte svoj um i svoje stvaralaštvo kao najlepšu baštu i ne dozvolite korovu da se širi.

Loading