Skip to main content

OŠ Gornja Varoš

Autor 21 marta, 202025 septembra, 2022Novosti, Sanja Vučić

Dugo se nisam oglasila po pitanju Chemajka projekata, držeći se one stare ‘Prvo skoči pa onda reci Hop!’… Ali sada je pravo vreme da polako puštam u etar ono što već dugo krijem pod krilom.

Prvi projekat je orijentisan na decu i na pomoć u obrazovanju.

Kao majka učenika (sada već drugog razreda) i član Saveta Roditelja, analizirala sam kako i na koji način mogu da doprinesem obrazovnom sistemu. Ono što sam videla kao jedno od rešenja je izrada školskog sajta na #WordPress platformi koju mogu da prilagodim potrebama učenika (na prvom mestu), a zatim i roditelja i zaposlenih u školi.

Na ovom projektu sam počela da radim prošle godine i nekako, nisam bila spremna da ga pustim u etar. Ali se sada ispostavilo da je taj sajt više nego potreban.

I tako je novi sajt Osnovne Škole “Gornja Varoš” pušten u etar. Možete ga obići na adresi www.gornjavaros.edu.rs

Njegova primarna funkcija u doba vanrednog stanja će biti da omogući što kvalitetniju nastavu na daljinu a nakon ovoga ćemo ga zajedno sa učenicima i učiteljima razvijati u smeru da im svima bude što korisniji.

Ovom prilikom pozivam sve kolege web dizajnere i programere da svoje veštine iskoriste na sličan način i pomognu školama da znanje stigne do dece.

Sve ovo će ostati i kada prođe krizna situacija i služiće za dalje unapređenje obrazovnog sistema.

Loading