Skip to main content
Kategorija

Novosti

Humanizam i renesansaNovosti

Balkan Charity Nail Maraton

Brojimo sitno do kraja 2020.-te i nekako primećujem da svi jedva čekaju da prođe, da je isprate…Sada, za kraj, kada sumiram ovu godinu rekla bih da je bila izuzetno Uticajna. Za mene je ova godina bila puna lekcija i izazova. Navela me je da vidim od čega sam sazdana i da mnoge teorije o ličnom razvoju testiram u praksi… Zadovoljna sam sa ishodom.
Sanja Vučić
31 decembra, 2020
Novosti

Mesec i Zec kristalni nakit

Kada sam tek zagazila u Instagram vode, Mesec i Zec je bio jedan od profila kojima sam se izuzetno divila. Odlazila sam da prelistavam postove koji su me vraćali u svet bajki, mitova i magije. Divila sam se ženi koja tako lepo piše, stvara i koja je uspela da sačuva u sebi bogatstvo dečije mašte. Ne mogu opisati kolika je bila moja sreća kada sam i lično upoznala Teodoru, a tek kada se među nama dogodio Klik!
Sanja Vučić
22 maja, 2020
NovostiSanja Vučić

OŠ Gornja Varoš

Kao majka učenika (sada već drugog razreda) i član Saveta Roditelja, analizirala sam kako i na koji način mogu da doprinesem obrazovnom sistemu. Ono što sam videla kao jedno od rešenja je izrada školskog sajta na #WordPress platformi koju mogu da prilagodim potrebama učenika (na prvom mestu), a zatim i roditelja i zaposlenih u školi.
Sanja Vučić
21 marta, 2020
Humanizam i renesansaNovosti

Prvi CHEMAJKA sabor

Prvi Chemajka Sabor uspešno završen! Izuzetno mi je drago što sam upoznala kreativne mame koje vredno razvijaju svoje brendove i neguju doslednost i etičnost. Žene koje su majstori svog zanata i koje kamenje na putu nije sputalo (čak naprotiv!). Bravo!
Sanja Vučić
12 decembra, 2019
NovostiSanja Vučić

Mame nisu same

Drage Majke, Dobrodošle na ‘CHEMAJKA’ mrežu! Cilj ove mreže je da se na prvom mestu povežemo i ‘stavimo na sto’ svoje veštine, znanja i izazove, ne bi li jedna drugoj pomogle u ličnom i profesionalnom razvoju.
Sanja Vučić
9 maja, 2019