Skip to main content

Škola izvornog roditeljstva

Autor 19 aprila, 202025 septembra, 2022Sanja Vučić, Vaspitanje

Dragi roditelji i svi vi koji vodite brigu o nekom detetu, želim da vam predstavim Školu Izvornog Roditeljstva sa Milicom Novković, koja je, za ovaj Vaskrs 2020.-te, dobila novo ruho.

U novembru sam pisala o Milici Novković i njenom predavanju na temu Izvornog Vaspitanja. Posle tog predavanja mi je bilo potrebno neko vreme da se svo to novo znanje, ta spoznaja, slegne. Prošlo je 6 meseci a mene Miličino učenje nije napustilo.
Svaki dan sam imala priliku, na primerima u životu, da se uverim koliko je to učenje tačno i koliko smo se, u vaspitanju, udaljili od uzroka dok smo preokupirani posledicama…

Milica Novković u svojim knjigama “Porodični bukvar” i “Bit(ka) Ljubavi” veoma precizno opisuje uzroke kolapsa društva, kolapsa morala i uči nas kako te uzroke da eliminišemo. Sami. Počevši od sebe, od svojih partnera, svoje dece, svoje prodice…

Osećajući potrebu da pomognem da se to znanje proširi dalje, kontaktirala sam Milicu i iznela neke ideje i predloge. Danas mi je veliko zadovoljstvo da vam predstavim fuziju našeg zajedničkog rada – Školu Izvornog Roditeljstva, koja je dostupna na istoimenom YouTube kanalu i koja je sada unapređena grafikom i titlovima za osobe oštećenog sluga.
Na ovaj krajnje neobičan Vaskrs i Miličin sajt Porodični Bukvar je dobio novo ruho i dodatke koje će omogućiti lakše praćenje budućeg sadržaja.

Takođe mi je veliko zadovoljstvo da najavim i Obuke sa Milicom, na temu Izvornog vaspitanja, a koje će početi početkom meseca maja.
Obuke će se odvijati putem interneta i biće podeljene u tematske grupe:
– za decu od rođenja do škole,
– uzrast od prvog do petog razreda,
– uzrast od petog do osmog razreda,
– srednjoškolci i
– punoletstvo (od punoletstva do braka)

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na mail kontakt@chemajka.com ali vas molim da, prilikom prijave, napišete za koju grupu se prijavljujete jer je broj mesta ograničen.
Termini, kao i svi potrebni detalji o Obukama će biti prosleđeni čim se formiraju grupe.

Do tada, volite i grlite svoje najbliže i učite ih kako da vole dalje.

Srećan Vaskrs!

Loading

Ostavite komentar